Finques La Garriga

Empresa i serveis

Empresa

Els més de 40 anys d'experiència dins del sector immobiliari ens avalen per ser una de les empreses més importants del Vallès Oriental.

40 anys gestionant la compra-venda d'habitatges, locals comercials, parquings, naus industrials i solars, administrant lloguers i oferint assessorament en temes de gestió immobiliària.

Aquesta llarga trajectòria ens permet garantir als clients un servei global, de primera qualitat i amb un tracte totalment individualitzat,fent us de les noves tecnologies . El nostre objectiu és treballar per poder oferir un excel·lent assessorament i gestió de qualsevol tràmit relacionat en l'àmbit immobiliari; redacció de documents i contractes, taxacions, comercialització d'immobles, gestió de lloguers o servei d'obres i reformes entre d'altres.

A Finques La Garriga disposem d´un espai de realitat virtual, on els nostres clients poden veure els inmobles d´una manera mai vista.

A Finques La Garriga t'ho posem fàcil. Vine i consulta'ns.

CARLES MARTI BENEDICTO, SL utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Més informació